VMC na Prvom poslovno investicionom forumu u UAE

05-Feb-2015

Predstavnici VMC-a, zajedno sa ostalim privrednicima iz Srbije, učestvovali su na Prvom srpskom poslovno-investicionom forumu organizovanom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Forum je održan u pet Emirata (Abu Dabi, Dubai, Fudžeira, Ras el Kajma, Šarža), a podržale su ga Ambasada Srbije i Federacija Provrednih komora UAE.

Srpske kompanije imale su priliku da se upoznaju sa načinom i uslovima poslovanja u UAE, a predstavljena  je  poslovna i investiciona klima u Vojvodini i Srbiji, kao i srpski turistički potencijali. Visokim zvanicama, rukovodstvu Federacije Privrednih komora u UAE i njihovim članicama, veoma uspešno su se predstavile  srpske kompanije i privredne organizacije. Vojvodina Metal Cluster je imao priliku da domaćine skupa upozna sa svojim ČLANICAMA I AKTIVNOSTIMA.

Srpski poslovni savet osnovan je u januaru 2014. u Abu Dabiju uz podršku Ambasade Srbije u UAE sa osnovnim ciljem da kreira i poboljša poslovne prilike i investicije između ove dve zemlje.

Srpski poslovni savet UAE pruža mogućnost unapređenja i širenja poslovne mreže pravnim i fizičkim licima iz Srbije i UAE obezbeđujući im brz i kvalitetan pristup informacijama.

Savet svoje aktivnosti usmerava i na podršku srpskim kompanijama prilikom dolaska i pokretanja poslovanja na tržištu UAE.

Više informacija možete naći na sledećem linku http://srbcounciluae.com/index.php/srlat/

AddThis Social Bookmark Button